Innosense’s innosense

Innosense’s innosense

ini adalah lagunya Letto yang judulnya Innosense’s innosense..

dan lagu ini punya memory sendiri buatku 🙂

Saat jalan2 ke JLS Pacitan, sekeluarga pake mobil, dan karena di mobil cuma ada kaset Letto dari album Don’t make me sad, jadi itu mulu yang diputar. lama-kelamaan tanpa sadar ikutan nyanyi ngikutin musik nya, sampe hafal diluar kepala, hehe..

Sekarang kalo lagi nyetel lagu2 Letto yang dari album Don’t make me sad it itu, bawaanya keinget pas jalan2 sekeluarga ke JLS. aah jadi ngangeni.

Kebetulan yang paling aku suka dari beberapa lagu di album Don’t make me sad itu ya Innosense’s innosense ini.. hehe

Jadi pingin jalan2 lagi sekeluarga naik mobil ke JLS ato kemana aja. haaa kangen mumumu.

(Lebay!) 😀

Advertisements

About iWED

Hi, I'm Dewi. Well this is my second blog. Visit my first blog: http://dewiwednesday.blogspot.com/ Email me: dewiwednesday@gmail.com [or] rani.mulya@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Instagram
%d bloggers like this: